Prva ekipa je ovog vikenda trebala na teren protiv GRK Varaždin 1930, ali je utakmica odgođena zbog sudjelovanja vratara protivnika Tina Hercega na Mediteranskim igrama mladih. Utakmica druge ekipe protiv ZG Dubrave također je odgođena te su tako ovog vikenda na teren izašli samo mlađi uzrasti.

DJEČACI U15 (2006./2007.)

Ekipa U15 je gostovala kod Siska u 9. kolu prvenstva. Naši rukometaši bili su favoriti, a tu ulogu opravdali su na terenu te zasluženo osvojili oba boda. Obrana i vratar Noa Klarić odlično su surađivali u prvih dvadeset minuta te se na odmor otišlo s prednošću 12-3! U drugom poluvremenu nastavili smo s dobrom igrom te rutinski priveli dvoboj kraju. Završilo je 22-9 te nakon polovice prvenstva imamo 15 osvojenih bodova i nalazimo se na trećem mjestu. Prve četiri ekipe putuju na završnicu Prvenstva Hrvatske koja se tradicionalna održava u svibnju.

Čak desetorica igrača postigla su 22 gola, što je dokaz kvalitetne timske igre. Josip Tomić je s 4 gola bio prvi strijelac u našim redovima.

MRK Sesvete: Noa Klarić, Antonio Veljković; Vito Salaj 2, Josip Tomić 4, Luka Pavić 3, Karlo Antunović, Karlo Milić 1, Kiar Kosovac 1, Luka Horvat 3, Luka Bosančić 1, Noa Luka Lujić 1, Jakov Kus, Antun Žunić, Viktor Baranašić, Franko Pomper 3, Borna Štefanek 3.

Trener: Davorin Štrlek

Druga ekipa je odmjerila snage s Dubravom 2 te u utakmici s puno golova na koncu slavila rezultatom 40-33. Već nakon 25 minuta igre zabili smo čak 24 gola i vodili šest golova razlike. U drugom poluvremenu smo imali i +9, ali završilo je +7 za Sesvećane. Prvi strijelac Sesveta bio je Noa Luka Lujić sa 7 golova.

Druga ekipa:

MRK Sesvete: Antonio Veljković, Dragutin Dominić; Luka Pavić 6, Tin Sedinić 2, Fran Gotal 2, Andrija Karačić 2, Kiar Kosovac 5, Kristijan Bilić 1, Noa Luja Lujić 7, Josip Badrić 3, Jakov Kus 2, Mihovil Badrić 3, Antun Žunić 2, Šimun Petar Krešo 4, Viktor Baranašić 1.

Trener: Ivan Cvetković

DJEČACI U13 (2008./2009.)

U 2. kolu Lige za prvaka gostovali smo kod snažnog PPD Zagreba. U prvom dijelu sezone smo dva puta odmjerili snage sa Zagrebašima te jednom izgubili jedan razlike, a drugi put odigrali izjednačeno. Ovoga puta su bodovi otišli na našu stranu i to s golom razlike! Većinom prvog poluvremena protivnici su imali prednost od 1-2 gola, ali na odmor se otišlo s rezultatom 9-9 nakon što je Fran Renić zabio na ulasku u zadnju minutu. Otvaranje drugog dijela pripalo je našim rukometašima te smo u 23. minuti imali +3, što je natjeralo trenera PPD Zagreba na minutu odmora. To otvaranje se pokazalo kao ključno za razvoj utakmice jer se domaći sastav pokušao vratiti u egal, ali to im nije polazilo za rukom, iako su u nekoliko navrata bili na -1. U zadnje dvije minute ušli smo s igračem manje, ali smo se uspjeli obraniti i u napadu zabiti za 23-21 preko Kristijana Bilića. Ivan Udovičić je deset sekundi prije kraja uspio smanjiti na -1, ali vremena više nije bilo i slavlje Sesvećana je moglo početi. Prvi strijelac utakmice bio je Josip Badrić sa 6 golova.

MRK Sesvete: Marko Kropek, Luka Telinec; Gabriel Sruk, Dominik Valetić 2, Fran Renić 3, Dominik Kulišić, Andrija Karačić 3, Lovro Lež 1, Matej Ravlić, Kristijan Bilić 3, Josip Badrić 6, Mihovil Badrić 1, Borna Čeović 1, Ivan Krznarić, Šimun Petar Krešo 3, Antun David Krešo.

Trener: Ivan Cvetković