Vijesti
  1. Veliko slavlje protiv Bese Famgas u Jelkovcu
  2. 40 golova Bjelovaru i odlična uvertira za Europu
  3. Slaba predstava i poraz u Poreču
  4. Rutinska pobjeda protiv KTC-a za dolazak na prag Lige za prvaka
  5. Slavlje u Osijeku i hrabar poraz protiv PPD Zagreba za kraj napornog tjedna

Sesvete 2 vs ZG Dubrava

MRK

Sesvete 2

win
38 : 24
RK

ZG Dubrava

loss
2. HRL sjever | 11.10.2020. - 18:00 |
Gimnazija Sesvete

Recap

Druga ekipa je u prvoj domaćoj utakmici bila uvjerljiva u susretu protiv susjeda iz Dubrave. Momčad je vodio Josip Cvetković, a na raspolaganju je imao Maksimilijana JurićaDavora Gavrića i Nikolu Jelovčiča koji su dan ranije bili u sastavu protiv Varaždina u Paket 24 Premijer ligi. U protivničkim redovima bila su trojica bivša Sesvećana: Matija RodićRoko Glasnović i Filip Škrlec.

Gosti su parirali prvih 15 minuta, a zatim je uslijedila serija pogodaka naših rukometaša i na odmor se otišlo s ugodnih 18-13. U nastavku gosti su ostali bez snage i nisu mogli pratiti visok tempo sesvetskih rukometaša. Upisana je pobjeda rezultatom 38-24. Prvo ime susreta bio je Maksimilijan Jurić s 9 pogodaka, dok su Davor Gavrić i 16-godišnji Tin Baković zabili po 5 golova.

MRK Sesvete: Luka Ivan Brezinščak, Domagoj Sedinić, Nikola Kahlina; Luka Stanić 4, Fran Zajec 1, Nikola Jelovčić 3, Luka Baković 3, Paskal Bačić 2, Maksimilijan Jurić 9, Davor Gavrić 5, Tomislav Božić 1, Filip Seličanec 1, Ivan Antonio Hančić 3, Ante Tomić 1, Marko Velić, Tin Baković 5.

Trener: Josip Cvetković