Vijesti
  1. Objavljen raspored utakmica Lige za ostanak
  2. Gorica ipak bolja – u Ligu za ostanak s 2. mjesta!
  3. Poraz u osmini finala Kupa – Nexe ipak prejak!
  4. Treća pobjeda u nizu – u Sesvetama pao Dubrovnik!
  5. Gostujuća pobjeda u Varaždinu – obrana opet ključna!

Sesvete vs Umag

MRK

Sesvete

win
27 : 26
MRK

Umag

loss
Premijer liga | 01.02.2020. - 19:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Prva utakmica u 2020. godini bila je uspješna! Protiv Umaga debitirali su Mislav Nenadić i Dominik Mišković, dok je povratničku utakmicu imao Vito Bahtijarević.

Gosti su krenuli s dubokom 5-1 obranom koja je na početku radila probleme našoj momčadi. No veći problemi bile su izgubljene lopte koje je Umag iskoristio i preko Igora Vujića u 24. minuti poveo rezultatom 12-9. Ipak, sa samim istekom vremena Dominik Mišković je zabio atraktivan pogodak okrenut leđima prema golu i smanjio zaostatak na samo jedan gol.

U drugi dio utakmice naši rukometaši ušli su jako dobro. Obrana i Matej Mudrinjak bili su gotovo neprobojni i do 47. minute Umag je zabio samo tri pogotka, dok je napad Sesveta proradio i semafor je pokazivao 22-16! Idućih pet minuta igralo se gol za gol, a zatim je uslijedilo razdoblje za zaborav. Gosti su od 52. do 56. minute zabili pet golova u nizu i došli na samo gol zaostatka. Unatoč tome nismo posustali te smo u konačnici uspjeli iz dvoboja izaći neokrznuti. Završilo je 27-26 za Sesvećane! Pobjeda je mogla biti i izraženija da nismo promašili čak četiri sedmerca i imali čak 12 tehničkih grešaka.

Ivan Matić i Darko Krndelj bili su posebno raspoloženi u drugom poluvremenu te su obojica za bili po 5 golova. Ivan Rukavina je vrlo dobro dirigirao igrom tijekom cijele utakmice. U gostujućem sastavu najbolji je bio Filip Glavaš koji je zabio čak 9 golova.

Idući vikend nas čeka gostovanje u Bjelovaru i prilika da probamo nadoknaditi izgubljene bodove iz prvog dijela sezone!

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (5/18), Ivan Panjan (1/14); Leon Strbad 3, Marko Jurakić 2, Darko Krndelj 5, Ivan Matić 5, Daniel Vusić 1, Vito Bahtijarević 2, Ivan Rukavina 2, Darko Mršić, Mislav Nenadić 1, Krešimir Krešić, Dominik Mišković 4, Danijel Papić 2, Domagoj Potnar, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija