Vijesti
  1. Objavljen raspored utakmica Lige za ostanak
  2. Gorica ipak bolja – u Ligu za ostanak s 2. mjesta!
  3. Poraz u osmini finala Kupa – Nexe ipak prejak!
  4. Treća pobjeda u nizu – u Sesvetama pao Dubrovnik!
  5. Gostujuća pobjeda u Varaždinu – obrana opet ključna!

Sesvete vs Gorica

MRK

Sesvete

loss
19 : 24
HRK

Gorica

win
Premijer liga | 23.11.2019. - 19:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Prva ekipa prvenstva u Sesvetama je pokazala zašto drži vrh ljestvice. Gosti iz Gorice iskoristili su naše greške (kojih je bilo previše) i na koncu zasluženo osvojili oba boda u Jelkovcu.

Prvih 15 minuta proteklo je u znaku Sesveta, posebno raspoložen je bio Marko Tarabochia, a to se moglo vidjeti i na rezultatu (8-6). Ubrzo nakon toga gosti izjednačuju, a onda se zaredalo nekoliko grešaka i isključenja te Gorica sa zvukom sirene odlazi na odmor s tri gola prednosti (10-13).

U drugom poluvremenu vratili smo se u priključak, smanjili na 14-15 u 39. minuti preko Ivana Rukavine i držali utakmicu u neizvjesnosti. U 46. minuti Ivan Matić zabio je za 16-18, a onda je krenuo niz loših reakcija na oba kraja terena i protivnici su serijom 6-1 otišli na nedostižnu razliku. Na koncu je završilo 24-19 za rukometaše Andrije Nikolića.

Nezaustavljiv je bio Davor Ćavar u redovima protivnika koji je imao nevjerojatnu realizaciju (14/15) i definitivno bio prvo ime susreta. U našim redovima treba pohvaliti vratare koji su bili na visini zadatka, kao i obranu koja je dobro funkcionirala veći dio susreta. Napad je imao previše crnih rupa – u periodu od 17. do 30. minute zabili smo samo dva gola, a od 47. do 60. minute samo tri gola.

Porazom smo pali na pretposljednje mjesto na tablici, a idućeg vikenda u goste nam stiže drugoplasirana Dubrava.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (6/19), Ivan Panjan (7/18); Leon Strbad 1, Fran Zadro, Darko Krndelj, Marko Jurakić 2, Ivan Matić 5, Daniel Vusić, Marko Tarabochia 5, Ivan Rukavina 2, Krešimir Krešić 2, Martin Vrpoljac 1, Marko Šehić 1, Danijel Papić, Domagoj Potnar, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija