Vijesti
  1. Rutinska pobjeda protiv KTC-a za dolazak na prag Lige za prvaka
  2. Slavlje u Osijeku i hrabar poraz protiv PPD Zagreba za kraj napornog tjedna
  3. Protiv prvaka Kosova u 3.kolu EHF kupa
  4. Pobjeda u Grčkoj za plasman u 3. kolo EHF kupa i najveći uspjeh u povijesti kluba
  5. Pobjeda nad PAOK-om za prvu europsku pobjedu u povijesti kluba

Nexe vs Sesvete

RK

Nexe

win
40 : 22
MRK

Sesvete

loss
Premijer liga | 23.04.2022. - 19:00 |
OŠ kralja Tomislava

Recap

Prva ekipa je u 8. kolu Lige za prvaka gostovala kod RK Nexe. U Našice su putovali i Nikola Finek David Štrković koji su zbog ozljeda propustili dvoboj protiv Varaždina prije dva tjedna, ali ovoga puta u sastavu nije bilo Zlatka Raužana. Trener Ivandija opet je bio na klupi.

Prvu polovicu prvog poluvremena odradili smo vrlo dobro te je u 14. minuti rezultat bio 6-6. Nakon toga nestali smo s terena. Domaći sastav radi seriju 9-1 i odlazi na ogrominh +8 u 25. minuti. Na poluvremenu smo zaostajali 7 golova. U drugom poluvremenu motivirani Našičani nastavili su igrati punom snagom te je naš zaostatak rastao iz minute u minutu. Nažalost bili smo totalno demoralizirani nakon što je Nexe došao do značajnije prednosti iz toga se nismo znali izvući.

Puno golova smo primili na praznu mrežu, a razlog treba tražiti u činjenici da smo imali čak 15 izgubljenih lopti. Vratari su skupili 10 obrana iz 50 šuteva koji su upućeni prema našem golu. Ivan Dumenčić predvodio je momčad sa 6 zabijenih golova, dok treba istaknuti i dobar nastup Josipa Topića koji je imao šut 4/4.

MRK Sesvete: Filip Perić (6/24), Stipe Purić (4/26); Nikola Finek 1, Leon Strbad 1, Fran Zovak, Patrik Hršak 2, Aleksandar Čaprić 1, David Štrković, Davor Gavrić 2, Ivan Dumenčić 6, Tin Baković, Krešimir Krešić 2, Josip Topić 4, Darko Krndelj 1, Danijel Papić 2, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija