Vijesti
  1. Objavljen raspored utakmica Lige za ostanak
  2. Gorica ipak bolja – u Ligu za ostanak s 2. mjesta!
  3. Poraz u osmini finala Kupa – Nexe ipak prejak!
  4. Treća pobjeda u nizu – u Sesvetama pao Dubrovnik!
  5. Gostujuća pobjeda u Varaždinu – obrana opet ključna!

Spačva vs Sesvete

RK

Spačva

win
30 : 21
MRK

Sesvete

loss
Premijer liga | 02.11.2019. - 19:00 |
OŠ Bartol Kašić

Recap

Nakon reprezentativne stanke prva ekipa gostovala je u Vinkovcima u sklopu 6. kola Paket 24 Premijer lige. Nakon zadnjeg gostovanja i pobjede u Umagu nadali smo se još jednom iznenađenju protiv Spačve. To se nažalost nije dogodilo…

Do 20. minute utakmice igrali smo dobro i imali prednost većinu vremena. Tada je na semaforu bilo 10-8 za naše rukometaše nakon pogotka Krešimira Krešića. U idućih deset minuta uslijedio je napadački neefikasan period tijekom kojeg smo zabili svega dva gola, a primili šest. Na poluvremenu je Spačva imala 14-12. U drugo poluvrijeme domaći sastav je ušao odlično te s tri gola u nizu otišao na velikih +5. U dva navrata smo smanjili svoj zaostatak na tri gola, ali više od toga nismo uspjeli. Spačva je u zadnjih deset minuta podebljala svoju prednost te utakmicu završila s velikih 30-21. Još jednom napad nije bio dobar, a treba priznati i kako su raspoloženi bili domaći vratari s ukupno 15 obrana.

Prvo ime utakmice bio je igrač Spačve Dario Raguž koji je zabio 10 golova, a lijevi vanjski Marko Vignjević zabio je 7 puta. U našim redovima Leon Strbad je predvodio momčad sa 6 golova, dok je jedan manje zabio Marko Tarabochia.

MRK Sesvete: Ivan Panjan 1, Matej Mudrinjak; Leon Strbad 6, Fran Zadro 1, Darko Krndelj 1, David Kocen 1, Daniel Vusić 2, Ivan Matić 1, Ivan Karlo Kuraja, Marko Tarabochia 5, Ivan Rukavina, Krešimir Krešić 1, Martin Vrpoljac, Danijel Papić, Mislav Šuker 2, Domagoj Potnar.

Trener: Davor Dominiković