Vijesti
  1. Rutinska pobjeda protiv KTC-a za dolazak na prag Lige za prvaka
  2. Slavlje u Osijeku i hrabar poraz protiv PPD Zagreba za kraj napornog tjedna
  3. Protiv prvaka Kosova u 3.kolu EHF kupa
  4. Pobjeda u Grčkoj za plasman u 3. kolo EHF kupa i najveći uspjeh u povijesti kluba
  5. Pobjeda nad PAOK-om za prvu europsku pobjedu u povijesti kluba

Dubrovnik vs Sesvete

RKHM

Dubrovnik

loss
28 : 40
MRK

Sesvete

win
Premijer liga | 17.10.2021. - 19:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Dogovorom između klubova utakmica u kojoj je Dubrovnik bio domaćin našim rukometašima igrala se u dvorani SŠ Jelkovec. Razlog je održavanje judo natjecanja u dubrovačkoj dvorani, a u uzvratnom susretu Sesvete će biti domaćin Dubrovčanima u Gospinom polju.

U 13. minuti smo golom Nikole Fineka poveli 8-3, a kako se približavalo poluvrijeme, tako je i naša prednost rasla. Nakon 30 minute igre vodili smo 22-13. Time je srušen rekord kluba po broju golova u jednom poluvremenu u Premijer ligi koji je postavljen lani protiv Dubrave u 6. kolu (21 gol u 2. poluvremenu). U drugom poluvremenu smo nastavili u sličnom ritmu. Iako smo u jednom trenutku imali i +14, na koncu utakmica završava našom pobjedom 40-28.

Prvi strijelac u našim redovima bio je pivot Zlatko Raužan, dok je Ivan Dumenčić zabio 5 golova (8 asistencija). Davor Gavrić je imao čak 10 asistencija, a spomenimo i Stipu Purića koji je uz 5 obrana zabio i dva gola!

MRK Sesvete: Filip Perić (2/12), Stipe Purić 2 (5/23); Nikola Finek 4, Leon Strbad 3, Daniel Vusić 3, David Štrković 1, Davor Gavrić 3, Ivan Dumenčić 5, Jakov Neralić 1, Krešimir Krešić 2, Eugen Josip Žaja 1, Josip Topić 4, Darko Krndelj 4, Zlatko Raužan 7, Mislav Šuker.

VIDEO: Snimka utakmice dostupna je na youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza: