Vijesti
  1. Objavljen raspored utakmica Lige za ostanak
  2. Gorica ipak bolja – u Ligu za ostanak s 2. mjesta!
  3. Poraz u osmini finala Kupa – Nexe ipak prejak!
  4. Treća pobjeda u nizu – u Sesvetama pao Dubrovnik!
  5. Gostujuća pobjeda u Varaždinu – obrana opet ključna!

Dubrava vs Sesvete

RK

Dubrava

win
32 : 29
MRK

Sesvete

loss
Premijer liga | 21.09.2019. - 19:00 |
SŠD Dubrava

Recap

U prvom kolu Paket 24 Premijer lige naši rukometaši gostovali su kod RK Dubrave – momčadi koja je prošlu sezonu završila na trećem mjestu, odmah iza nedodirljivih PPD Zagreba i Nexea. Kao i naša momčad, i Dubrava je imala puno promjena u svom igračkom kadru, no s pripremama su susjedi krenuli nešto ranije zbog europskih utakmica.

Prvo poluvrijeme smo odigrali loše i omogućili protivniku da zabije previše “lakih” golova, što je rezultiralo s visokih -6 nakon 30 minuta igre. U nastavak smo ušli dobro i uz solidnu igru u obrani i iskorištene šanse u napadu zaprijetili povratkom u utakmicu. Ipak, više od toga nismo uspjeli i Dubrava je zasluženo slavila rezultatom 32-29. U našim redovima najbolji pojedinac je bio borbeni Leon Strbad koji je uz 7 pogodaka uspio osvojiti i nekoliko lopti. Krešimir Krešić je također zabio 7 pogodaka. U redovima protivnika istaknuo se Luka Vinković koji je zabio 7 puta, dok su po 6 puta zabijali Ante Ivanković i snažni pivot Nikola Grahovac.

MRK Sesvete: Ivan Panjan, Matej Mudrinjak; Leon Strbad 7, Mislav Perković, Fran Zadro, Marko Jurakić, Darko Krndelj 2, Ivan Karlo Kuraja 1, Daniel Vusić 3, Darko Mršić 4, Ivan Rukavina, Krešimir Krešić 7, Martin Vrpoljac, Marko Šehić 3, Danijel Papić 1, Domagoj Potnar 1.

Trener: Davor Dominiković