Na već tradicionalnom turniru u Dubravi koji se svake godine održava neposredno prije početka školske godine MRK Sesvete predstavljale su dvije ekipe.

U kategoriji 2000. godišta pod vodstvom trenera Davorina Štrleka nastupili smo van konkurencije, pošto je ekipa bila pojačana s nekoliko igrača rođenih 1998. i 1999. godine. Turnir je poslužio kao uigravanje kadetima uoči početka kadetske lige u listopadu, ali i kao priprema za početak 3. HRL središte, koja počinje za vikend 17./18. rujna. Uz sastav koji je nastupio na turniru treneru Štrleku će za utakmice 3. HRL središte na raspolaganju biti i nekoliko iskusnijih igrača: Braslav Bradić, Mislav Ivanković, Mislav Zadro te vratar Filip Maloča. Naravno, ne treba zaboraviti ni Karla Barberića i Klaudija Hranjeca kada budu potpuno spremni.

Turnir je otvoren utakmicom protiv RK Vardara, a Makedonci su na kraju slavili pogotkom u zadnjim sekundama utakmice. U drugoj utakmici bolji je bio PPD Zagreb rezultatom 26-22, nakon što je prvo poluvrijeme završilo izjednačeno. Domaćin turnira bio je bolji s pet pogodaka razlike, no treba uzeti u obzir da je to bila treća utakmica za naše dečke u danu. U subotu su na rasporedu bili dvoboji s GRK Varaždinom 1930 i RK Pavlekima, a naša ekipa najprije je pobijedila Varaždince rezultatom 28-20, a nakon toga nadigrala i Pavleke. Turnir je na kraju osvojio PPD Zagreb.

MRK Sesvete: Marko Pezo, Domagoj Sedinić; Nikola Brdarić, Luka Franjić Martin, Patrik Gramnjak, Bruno Hranjec, Marko Kovačević, Ivan Karlo Kuraja, Šimun Milešić, Filip Petrović, Filip Škrlec, Ante Tomić, Fran Zadro.


Dok su kadeti uoči turnira imali nekoliko treninga u dvorani, dečki 2004. godište su prvi put na parket stupili upravo na turniru. S obzirom da njihova natjecanja počinju kasnije, treneru Josipu Cvetkoviću turnir je poslužio da dobije uvid u mogućnosti svojih igrača. No bez obzira na navedeno, dečki su pokazali dobru igru i u okršajima s konkurentima napredak u odnosu na prošlu sezonu. Turnir je otvoren u četvrtak (1.9.2016.) porazom od doprvaka države PPD Zagreba. U prvom poluvremenu naša ekipa je držala priključak, no u zadnjih 15 minuta utakmice Zagrebaši su se odvojili i na kraju slavili rezultatom 17-10. Idućeg dana dečki su porazli RK Dubravu 2 rezultatom 19-13, a nakon toga su poraženi od RK Rugvice. Subota je donijela okršaj s GRK Varaždinom, a tu su dečki Josipa Cvetkovića pokazali karakter i unatoč zaostatku od tri razlike na kraju slavili 18-15. U zadnjoj utakmici skupine koja je bila odlučujuća i za protivnika i za nas – MRK Ivanić je slavio rezultatom 14-11, iako je na poluvremenu bilo 6-6. To je značilo kako nam je preostala utakmica za 7. mjesto protiv domaćina turnira. U toj utakmici trener je veću minutažu dao igračima koji su manje igrali, a Dubravaši su na kraju pobijedili rezultatom 19-17. Turnir je također osvojila ekipa PPD Zagreba.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Ante Marinić; Borna Marko Brekalo, Noa Ćurković, Karlo Domazet, Mateo Gotal, Karlo Kršak, Tvrtko Kuraja, Sven Ivan Lukšić, Ivan Marić, Igor Ravlić, Mihael Sliško, Luka Stanić, Ante Šekelja, Borna Šnjarić, Josip Tomić.