Druga ekipa je u proljetni dio sezone ušla s pobjedom u gostima. U susjedskom derbiju rukometaši Davorina Štrleka odmjerili su snage sa ZG Dubravom. Prvih 15 minuta rezultat je bio u egalu, a zatim naši rukometaši odlaze na tri gola prednosti, koliko je u konačnici i završilo prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme igralo se gol za gol i prednost Sesvećana se kretala između 2 i 4 gola, a na kraju je bez veće drame utakmica privedena kraju rezultatom 28-24. Utakmica je bilo vrlo borbena i nabijena emocijama, a bodovi zasluženo idu doma u Sesvete. David Kocen je predvodio listu strijelaca u našim redovima sa 7 golova, dok su Davor Gavrić i Vlado Raos postigli svaki po 5 golova, od kojih su neki bili izuzetno atraktivni. Siguran na golu je bio Marko Pranjić, a pohvalimo i Domagoja Sedinića koji je obranio sedmerac pred kraj utakmice kada su gosti prijetili odvesti utakmicu u nemirne vode.

Nakon 14. kola skočili smo za jedno mjesto i trenutno držimo 4. mjesto s 19 osvojenih bodova, koliko ima i treća Ivančica te peti Varaždin 2.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Domagoj Sedinić; Šimun Milešić 3, Fran Zadro 1, Luka Petej, Ante Tomić 1, Dino Hrnić 2, Matej Jurić 1, Patrik Gramnjak 2, Davor Gavrić 5, Vlado Raos 5, David Kocen 7, Lorenc Ancić 1.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan