Nakon što smo u 4. kolu na domaćem terenu porazili HRK Goricu, u 5. kolu smo došli i do prve gostujuće pobjede u sezoni. U prekrasnoj dvorani Centra Zamet u Rijeci igrali smo protiv RK Zameta koji se prije utakmice nalazio na posljednjoj poziciji s dva osvojena boda u četiri utakmice. Prvo poluvrijeme domaći sastav bolje otvara te u dva navrata ima po tri pogotka prednosti, a od 11. do 18. minute slijedi serija od 5-0 u našu korist za vodstvo 9-7, što je primoralo trenera RK Zameta da pozove time-out. Na odmor smo otišli sa zaostatkom od 12-13. Početkom nastavka Zamet iskorištava igrača više te dolazi do vodstva 16-13, ali do 41. minute dolazimo do izjednačenja, a tri minute kasnije do vodstva koje nismo ispustili do kraja utakmice. Osim odlične obrane u drugom poluvremenu, presudila je svakako i širina klupe – čak desetorica igrača MRK Sesvete upisala su se u listu strijelaca koju je predvodio Marko Mihaljević sa 6 pogodaka, dok su 4 pogotka postigli Mislav Perković, Matej Semren i Lovro Šprem.

Nakon 5. kola situacija na tablici vrlo je izjednačena – čak devet klubova ima između 4 i 6 bodova, a na začelju je ostao Zamet s dva osvojena boda. Idući vikend je reprezentativna stanka, a Premijer liga se nastavlja 4.11. kada igramo derbi istoka grada protiv RK Dubrave na domaćem terenu.

U Rijeku nije putovao Matej Mudrinjak koji je ozlijedio gležanj na treningu, a Neven Grgurić je tijekom utakmice nezgodno stao na loptu te također ozlijedio gležanj. Obojici želimo brz oporavak!

MRK Sesvete: Igor Totić (9), Vlado Gošić (2); Neven Grgurić 1, Darko Krndelj 3, Luka Ćosić 1, Matej Semren 4, Marko Šehić, Josip Mijo Jurić, Lovro Šprem 4, Mislav Perković 4, Nikola Mirosavljević 2, Amar Spahić, Marko Mihaljević 6, Alen Šušnja 1.

Trener: Dario Zrnić

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Umag – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Zamet

blog-grid

Karlovac – Sesvete