Na drugom gostovanju u nizu ostali smo bez bodova i to na vrlo sličan način. Domaći sastav je u 15. minuti imao tri gola prednosti, no pred kraj poluvremena smanjujemo na 11-12 nakon dva pogotka Lovre Šprema. Umjesto da se na odmor ode s minimalnim zaostatkom ili neriješenim rezultatom dopuštamo protivnicima da zabiju tri gola u nizu i povedu 15-11 nakon prvih 30 minuta. Početak drugog poluvremena bio je, kao i u Labinu, katastrofalan i Zamet radi seriju 4-0 i odlazi na ogromnih +8. Do kraja utakmice smo uspjeli smanjiti zaostatak i utakmica završava rezultatom 30-24 za riječki sastav.

U redovima Riječana odlične partije pružila su braća Lučin. Tin Lučin je postigao 7 pogodaka uz 4 asistencije, dok je Fran Lučin obranio 9 lopti (41% obrana). U našim redovima jedan od rijetkih raspoloženih igrača bio je Lovro Šprem koji je zabio 6 pogodaka.

MRK Sesvete: Ivan Panjan (6), Matej Mudrinjak (5); Neven Grgurić 1, Mislav Šuker, Matej Semren, Marko Šehić 4, Toni Ezgeta 1, Lovro Šprem 6, Marko Mihaljević 3, Marko Jurakić 3, Alen Šušnja, Vito Bahtijarević 2, Darko Mršić 3, David Kocen, Krešimir Krešić, Leon Strbad 1.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan