Na gostovanju u Velikoj Gorici ozlijedio se kapetan Neven Grgurić te će propustiti ostatak sezone, čime se pridružio Viti Bahtijareviću, Filipu Curišu i Luki Ćosiću. Nakon dugog vremena na teren se vratio Domagoj Potnar i na gostovanju kod Zameta u 7. kolu Lige za ostanak debitirao u dresu Sesveta, a na terene se vratio i Ivan Karlo Kuraja.

Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, a nakon pola sata prednost je bila na našoj strani (14-13). Prvih 15 minuta drugog dijela nastavilo se u istom ritmu, a zatim su se rukometaši Zameta odvojili na prednost od četiri gola i riješili pitanje pobjednika. U 36. minuti smo vodili 18-16, ali nakon toga Riječani rade seriju 14-6 i zasluženo dolaze do pobjede rezultatom 33-29.

Za tjedan dana dočekujemo rukometaše Rudana iz Labina, a pobjeda je imperativ ukoliko želimo ostati članovi Premijer lige i iduće sezone.

Strijelce je u našim redovima predvodio Darko Mršić sa 7 golova, dok ga je s pet golova pratio Mislav Perković.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Marko Mihaljević 2, Mislav Šuker, Marko Šehić 4, Toni Ezgeta 4, Mislav Perković 5, Nikola Mirosavljević, Marko Jurakić 4, Nikola Jelovčić, Ivan Karlo Kuraja, Darko Mršić 7, Leon Strbad, Krešimir Krešić 3, Domagoj Potnar, Davor Gavrić.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan