Još jedno gostovanje, još jedan poraz. U zadnjih osam utakmica Premijer lige prva ekipa ima katastrofalan skor – 1 pobjeda i 7 poraza.

Utakmica je počela dobro za naše rukometaše i u 11. minuti smo imali vodstvo 6-4. Nakon toga slijedi serija 10-3 varaždinskih rukometaša koji dolaze do vodstva od pet golova razlike (14-9). Nakon šestog gola u 11. minuti bili smo nevjerojatnih 9 minuta bez postignutog gola. Na odmor se otišlo sa zaostatkom od četiri gola (11-15). U drugom poluvremenu su domaćini održavali prednost, a u nekoliko navrata su naši rukometaši smanjivali na -3, ali više od toga nisu uspjeli. Varaždinci su bez problema utakmicu priveli kraju i zasluženo osvojili nova dva boda s kojima su se izjednačili na ljestvici s nama i Spačvom.

Nakon podbačaja u Varaždinu pali smo na 6. mjesto, a 7. Spačva i 8. Varaždin imaju također 14 bodova na kontu. Zamet je pobjedom skočio na 4. mjesto, a Labin je poražen na domaćem terenu te je pao na 5. mjesto. U zadnja tri kola čekaju nas dvije domaće utakmice – Rudar (23.2.) i Rudan (9.3.) te gostovanje kod Dubrave (2./3.3.). Borba za Ligu za prvaka biti će iznimno zanimljiva, ali nažalost više ne ovisimo isključivo o sebi.

Svijetla točka u porazu bio je Nikola Mirosavljević koji je zabio 9 pogodaka uz samo jedan promašaj.

MRK Sesvete: Ivan Panjan (5), Matej Mudrinjak (7); Neven Grgurić 4, Mislav Šuker, Marko Mihaljević, Marko Šehić 2, Mislav Perković 1, Nikola Mirosavljević 9, Marko Jurakić, Nikola Jelovčić, Vito Bahtijarević 5, Darko Mršić 1, David Kocen, Leon Strbad 4, Krešimir Krešić 1, Alen Šušnja.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan