Nakon nesretnog poraza od Čakovca prošlog vikenda, druga ekipa imala je još jedan težak ispit. Gostovanje kod druge ekipe Varaždina koja je uoči utakmice bila bodovno poravnata s našim rukometašima. Podsjetimo, u jesenskom dijelu prvenstva Varaždinci su pobijedili u Sesvetama golom razlike.

Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol od početka do kraja, a na odmor su s golom prednosti otišli rukometaši Davorina Štrleka. Otvaranje drugog poluvremena bilo je odlično i serijom 5-2 prednost je povećana na +4. Tu razliku čuvali smo do pred kraj utakmice kada se Varaždinci umalo vraćaju u utakmicu, ali desetim golom Davora Gavrića u zadnjoj minuti utakmice uklonjene su sve sumnje i bodovi su zasluženo otišli u Sesvete. Konačni rezultat glasi 32-30 za Sesvete 2.

Osim fantastične igre Davora Gavrića, spomenimo i vrhunsko izdanje Davida Kocena koji je zabio 8 golova. Vlado Raos bio je učinkovit s linije 7 metara (5/6) te je s ukupno 7 golova bio treći strijelac naše ekipe. Dominik Artić predvodio je Varaždince s 8 golova.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Vilim Dumbović; Jakov Jelovčić 1, Šimun Milešić, Fran Zadro 1, Luka Petej, Ante Tomić 1, Fran Zajec, Matej Jurić, Dino Hrnić 1, Nikola Jelovičić 2, Davor Gavrić 10, Vlado Raos 7, David Kocen 8, Lorenc Ancić 1.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan