U zadnjem ligaškom kolu ove kalendarske godine gostovali smo u Umagu. U Istru nisu putovali Lovro Šprem, Alen Šušnja i Darko Mršić.

Umažani su bolje otvorili utakmicu i vodili tijekom čitavog prvog poluvremena. Domaći sastav imao je i 4 gola prednosti u jednom trenutku, a nakon 30 minuta igre semafor je pokazivao 13-10 za RK Umag. U nastavku se igralo gol za gol, a u 45. minuti Umag opet dolazi do četiri gola prednosti (21-17). Nakon toga se bude naši rukometaši i serijom 4-0 dolaze do izjednačenja. Domaćini ne posustaju i s tri pogotka zaredom dolaze do 26-23. Pogocima Mirosavljevića i Bahtijarevića smanjujemo na gol zaostatka, ali u zadnjoj minuti Gabriel Buvinić zabija gol za 29-27 i tako nam ruši sve nade o izjednačenju. Kada se pogledaju obje utakmice protiv Umaga ove sezone – ostaje dojam da smo zaslužili osvojiti 1-2 boda, a na kraju smo ostali praznih ruku u obje utakmice. Možemo žaliti i za tri promašena sedmerca.

Marko Mihaljević odigrao je dobru utakmicu i uz šut 7/11 predvodio listu strijelaca. Po šest golova postigli su Mislav Perković i Vito Bahtijarević.

Na zimsku stanku odlazimo s 5. mjesta uz 12 osvojenih bodova u 12 utakmica. Na vrhu ljestvice nalazi se Dubrava s 19 bodova, a slijedi ju Umag sa 17.

MRK Sesvete: Ivan Panjan (7), Matej Mudrinjak (2); Neven Grgurić, Mislav Šuker, Marko Šehić 4, Toni Ezgeta, Mislav Perković 6, Nikola Mirosavljević 2, Marko Mihaljević 7, Marko Jurakić 1, Vito Bahtijarević 6, Ivan Karlo Kuraja, David Kocen, Krešimir Krešić, Leon Strbad 1.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan