Prvo gostovanje u 2019. godini nije prošlo kako smo priželjkivali. U Vinkovcima je bodove osvojila RK Spačva.

Utakmicu smo otvorili vrlo dobro i prvi gol smo primili tek u 9. minuti, ali do tada nismo uspjeli napraviti veću razliku jer smo postigli tek dva gola. Nakon toga se idućih 15 minuta igralo gol za gol, da bi na samom kraju prvog dijela domaći rukometaši uspjeli doći do prednosti od tri pogotka razlike i s 14-11 otići na odmor. Otvaranje drugog poluvremena nije bilo dobro i Vinkovčani su imali 18-13 u 39. minuti. Ipak, s četiri pogotka u nizu vraćamo se na samo gol zaostatka. No, protivnici nisu posustali te su dobrom igrom čuvali prednost i nisu dopustili našim rukometašima da izjednače. U zadnje tri minute utakmice ušlo se s rezultatom 25-22 za RK Spačvu, a mi smo preko Leona Strbada i Krešimira Krešića uspjeli zabiti dva gola i na kraju postaviti konačnih 25-24 za domaći sastav.

U redovima Spačve odličan je bio Dominik Smojver sa 7 postignutih golova, dok je u našim redovima Leon Strbad postigao 8 golova (sedmerci 6/6). Po pet golova dali su Marko Jurakić i Marko Šehić koji je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu.

Idućeg vikenda čeka nas gostovanje u Varaždinu, gdje imamo imperativ pobjede. Rukometaši Rudana iz Labina poraženi su u Rijeci te nam i dalje bježe samo jedan bod. Sada smo bodovno izjednačeni sa Spačvom, no imamo bolju ukupnu i međusobnu gol razliku. Na vrhu se situacija nije mijenjala – Dubrava je prva, Poreč drugi, a Umag na trećem mjestu.

 

MRK Sesvete: Ivan Panjan, Matej Mudrinjak; Neven Grgurić, Mislav Šuker, Marko Mihaljević 2, Marko Šehić 5, Toni Ezgeta 1, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević, Patrik Gramnjak, Marko Jurakić 5, Nikola Jelovčić, Vito Bahtijarević 1, Darko Mršić, Krešimir Krešić 2, Leon Strbad 8.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan