lijepoj atmosferi pred više od 250 gledatelja ugostili smo RK Spačvu u 5. kolu Premijer lige. Prvih 15 minuta igralo se gol za gol s učinkovitim napadima na obje strane i na semaforu je stajalo 8-8. Nakon toga proradila je sesvetska obrana zajedno s Matejom Mudrinjakom na vratima i do kraja poluvremena primili smo samo jedan pogodak i na odmor otišli s velikih 16-9. U drugom poluvremenu smo nastavili dobro igrati, čuvali smo stečenu prednost i pitanje pobjednika u niti jednom trenutku nije došlo u pitanje. Završilo je rezultatom 35-26! Fantastičan je bio Leon Strbad koji je zabio 8 golova iz 8 pokušaja, a u drugom poluvremenu je proradio i Marko Šehić koji je zabio 6 golova iz 6 pokušaja. Vratari su još jednom bili izvanredni – Matej Mudrinjak je obranio 10 lopti, Ivan Panjan 9 lopti (od toga 3 sedmerca), a obojica su i zabila po pogodak! Pobjeda je došla kao rezultat lijepe timske igre i zalaganja stoga je potrebno pohvaliti čitavu momčad i stručni stožer na kvalitetno odrađenom poslu.

Slijedi reprezentativna stanka, a nakon toga 3. studenog opet igramo na domaćem terenu – ovoga puta protiv GRK Varaždina. Nakon 5 odigranih kola vrh ljestvice i dalje drže Dubrava i Umag s maksimalnih 10 bodova, a naši rukometaši na trećem mjestu imaju 8 bodova i nalaze se ispred Rudana iz Labina (6 bodova) i Poreča (5 bodova).

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak 1 (10), Ivan Panjan 1 (9); Neven Grgurić 2, Mislav Šuker, Luka Ćosić, Matej Semren, Marko Šehić 6, Toni Ezgeta 3, Lovro Šprem, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević 1, Marko Jurakić 5, Marko Mihaljević 3, Alen Šušnja 1, Vito Bahtijarević 4, Leon Strbad 8.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan