Na domaćem terenu SŠ Jelkovec u subotu (23.2.) ugostili smo rukometaše RK Rudara iz Ruda koji se nalaze na predzadnjem mjestu ljestvice. Dvorana je bila dobro ispunjena i podrška s tribina nije izostala.

Odlično otvaranje utakmice u oba smjera preslikalo se i na rezultat te je već u 21. minuti bilo 13-5 za Sesvećane. Do kraja prvog poluvremena povećana je prednost na +10 i trener Davor Dominiković mogao je zadovoljno otići u svlačionicu. U drugom poluvremenu nije došlo do iznenađenja i utakmica je rutinski privedena kraju za konačnih 33-22 u korist domaćeg sastava.

Teško je izdvojiti najboljeg pojedinca utakmice jer su svi segmenti igre odlično funkcionirali – od raspoloženih vratara Panjana i Mudrinjaka, preko čvrste obrane do učinkovitog napada kojeg je predvodio Vito Bahtijarević sa 6 pogodaka.

Nakon 16. kola nalazimo se na 4. mjestu sa 16 osvojenih bodova, jednako kao i Spačva (imamo boljih međusobni skor), dok bod manje imaju Zamet i Rudan. U idućem kolu gostujemo kod prvoplasirane Dubrave, a nakon toga dočekujemo Rudan u utakmici koja će biti i u izravnom prijenosu Planet Sporta.

Prije toga nas u srijedu (27.2.) s početkom u 17.30h očekuje utakmica osmine finala Kupa Hrvatske protiv Rudana. Igra se u dvorani SŠ Jelkovec.

MRK Sesvete: Ivan Panjan, Matej Mudrinjak; Neven Grgurić 3, Mislav Šuker 1, Marko Mihaljević 4, Marko Šehić 5, Mislav Perković 3, Nikola Mirosavljević 2, Marko Jurakić 2, Nikola Jelovčić, Vito Bahtijarević 6, Darko Mršić 1, David Kocen, Leon Strbad 2, Krešimir Krešić 2, Alen Šušnja 2.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan