Uoči 8. kola Lige za ostanak trener Davor Dominiković ostao je bez još jednog prvotimca – do kraja sezone s terena će izbivati Leon Strbad. Momčadi je odlučio pomoći Lovro Šprem koji je zadnjih 10 dana trenirao s momčadi i bio u sastavu protiv RK Rudana.

Pred 300-injak gledatelja naši rukometaši odigrali su odličnu utakmicu i zasluženo pobijedili RK Rudan. Utakmica je otvorena s 2-2, ali nakon toga slijedi serija 5-0 za Sesvećane i nakon toga gosti se više nisu uspjeli vratiti u utakmicu. Na poluvremenu je bilo 15-8, a na kraju je završilo 31-18!

Ključ svega bila je pokretljiva i agresivna obrana uz odličnog Ivana Panjana na vratima. Ovo je bila momčadski izborena pobjeda i gledatelji su mogli uživati u ovakvom izdanju sesvetskih rukometaša.

Listu strijelaca predvodio je mladi Krešimir Krešić sa 6 pogodaka, a vrlo dobru utakmicu odigrao je i njegov suigrač na desnom vanjskom Toni Ezgeta. Momčadi je dirigirao Darko Mršić koji je u drugom poluvremenu dobio posebnog čuvara.

Iduća utakmica na rasporedu je za dva tjedna u Varaždinu, a nakon toga ugošćujemo RK Rudar u zadnjem kolu. Prvo mjesto na ljestvici s 23 boda drže rukometaši Gorice, dok smo mi izjednačeni sa Zametom na 2. i 3. mjestu s 20 bodova, a Varaždin je trenutno 4. s 19 bodova. Ispod crte se trenutno nalaze rukometaši Rudana sa 17 bodova, a siguran putnik u 1. HRL sjever je RK Rudar.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Marko Mihaljević 1, Mislav Šuker, Marko Šehić 3, Toni Ezgeta 5, Lovro Šprem, Mislav Perković 3, Nikola Mirosavljević, Marko Jurakić 4, Nikola Jelovčić 1, Ivan Karlo Kuraja 1, Darko Mršić 5, Krešimir Krešić 6, Domagoj Potnar, Davor Gavrić 2.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Zamet – Sesvete