Gosti su u Sesvete došli samo s desetoricom igrača. No, već u prvih 15 minuta, dok su protivnici i dalje imali snage, bilo je +5 za naše rukometaše. Do odlaska na odmor prednost se povećala na 21-13, ponajviše zbog briljantnih obrana Mateja Mudrinjaka (i Igora Totića koji je obranio sedmerac i odbijanac nakon toga). U drugom poluvremenu gosti su ostali bez snage i preostalo je samo rutinski privesti utakmicu kraju. Završilo je 40-26 te smo osvojili nove bodove i pobjegli Karlovcu (koji je poražen u Velikoj Gorici) na pet bodova razlike. Svi igrači u obje ekipe upisali su se u listu strijelaca, a u našem sastavu strijelce je predvodio Nikola Mirosavljević sa 6 pogodaka, dok su Filip Curiš, Marko Mihaljević i Leon Strbad zabili po 5 golova.

Nakon 7. kola sa 19 bodova držimo četvrto mjesto Lige za ostanak – iza Umaga (21), Gorice (20) i Zameta (20), a ispred Karlovca (14) i Metalca (8).

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (14), Igor Totić (2); Neven Grgurić 1, Luka Ćosić 2, Matej Semren 2, Filip Curiš 5, Marko Šehić 4, Lovro Šprem 2, Mislav Perković 4, Nikola Mirosavljević 6, Marko Mihaljević 5, Luka Pandža 2, Alen Šušnja 2, Leon Strbad 5.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Umag – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Zamet