Premijerna utakmica u dvorani SŠ Jelkovec prošla je odlično. Pred gotovo punom dvoranom upisana je pobjeda protiv susjeda iz Velike Gorice u 13. kolu Premijer lige.

Gosti su poveli 3-2 u 4. minuti, a kasnije se ispostavilo da im je to bilo jedino vodstvo na utakmici. Konce igre preuzeli su Sesvećani i odličnom igrom u oba smjera osigurali značajnih +6 na poluvremenu. U nastavku su Goričani zabili dva vezana gola i smanjili svoj zaostatak na -4, ali više od toga nisu mogli. Ritam igre rukometaša Davora Dominikovića nije pao ni u drugom dijelu utakmice te je u konačnici upisana pobjeda rezultatom 35-24, iako je u jednom trenutku bilo čak i +13.

Osim dobre obrane, veseli i da je igra u napadu bila na visokoj razini te činjenica da se čak 14 igrača upisalo u listu strijelaca (uključujući i vratara Ivana Panjana). Najbolji strijelac utakmice bio je Leon Strbad s 8 postignutih golova.

Idućeg vikenda čeka nas teško gostovanje u Vinkovcima kod RK Spačve, a nakon 13. kola i dalje smo na 5. mjestu s 14 osvojenih bodova. S bodom više na 4. mjestu se nalazi RK Rudan, a prve tri pozicije i dalje drže Dubrava, Poreč i Umag.

 

MRK Sesvete: Ivan Panjan 1, Matej Mudrinjak; Neven Grgurić 2, Mislav Šuker 1, Marko Mihaljević 2, Marko Šehić 5, Toni Ezgeta 3, Mislav Perković 1, Nikola Mirosavljević 3, Patrik Gramnjak 1, Marko Jurakić, Vito Bahtijarević 2, Darko Mršić 3, David Kocen 2, Krešimir Krešić 1, Leon Strbad 8.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan