U utakmici 6. kola Premijer lige u svojoj dvorani ugostili smo susjede iz Dubrave. Otvaranje je bilo odlično i brzo smo poveli 5-1, a prednost smo imali gotovo do kraja poluvremena, nakon čega su gosti došli u vodstvo i s rezultatom 17-16 se otišlo na odmor. U nastavku se igralo gol za gol, a Dubrava je držala vodstvo između 1 i 3 gola, a pred kraj utakmice se ta prednost povećala na 4 razlike, a tako je i završilo: 33-29 za Dubravu. U našem sastavu nije bilo previše raspoloženih pojedinaca, a najviše pogodaka postigao je Mislav Perković koji je pet puta tresao mrežu protivnika.

Zbog ozljede zadobivene u susretu sa Zametom trener Zrnić nije mogao računati na Nevena Grgurića, a od ozljede se oporavio Matej Mudrinjak koji je dobro reagirao na vratima.

MRK Sesvete: Igor Totić (3), Matej Mudrinjak (8); Darko Krndelj 4, Luka Ćosić 3, Matej Semren 1, Marko Šehić 2, Josip Mijo Jurić, Lovro Šprem 4, Mislav Perković 5, Nikola Mirosavljević 3, Amar Spahić, Luka Pandža 3, Marko Mihaljević 4, Alen Šušnja.

Trener: Dario Zrnić

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Umag – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Zamet

blog-grid

Karlovac – Sesvete