Nakon domaće pobjede protiv ZG Dubrave i poraza u Čakovcu, druga ekipa ugostila je drugu ekipu GRK Varaždin 1930 koja je otvorila ligu s dvije pobjede. Nažalost rezultat je zasjenila teška ozljeda koljena našeg pivota Frana Dugana, koji je dan ranije igrao i za prvu ekipu u Poreču. Franu želimo brz oporavak!

Prvo poluvrijeme proteklo je u izmjenama vodstva i na kraju su gosti nakon 30 minuta igre imali prednost 11-10. Varaždinci su stečenu prednost, iako ne veliku, čuvali sve do zadnjih 5 minuta utakmice. Nakon toga uspijevamo doći do vodstva 21-20 u 58. minuti, ali do kraja utakmice nismo zabili pogodak, a protivnici su zabili dva i na kraju bodove odnijeli u Varaždin. Utakmice su obilježile vrlo čvrste obrane s obje strane, a u našim redovima Fran Zadro, Dino Hrnić i Davor Gavrić postigli su po 4 pogotka, dok su u redovima protivnika 6 pogodaka zabili Matej Tači i Antonio Budinski.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Matej Bošnjak; Filip Petrović, Ivan Cvetković 1, Fran Dugan 1, Fran Zadro 4, Luka Petej, Ante Tomić, Matej Jurić, Dino Hrnić 4, Patrik Gramnjak 3, Davor Gavrić 4, Ivan Karlo Kuraja 1, Vlado Raos, David Kocen 3.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan