Kao uvertiru u utakmicu prve ekipe protiv GRK Varaždina svoju utakmicu je odradila i druga ekipa. U 8. kolu 2. HRL sjever rukometaši Davorina Štrleka ugostili su i porazili rukometaše RK Koprivnica NOA. Koprivničani su u 7 odigranih kola dobili samo jednu utakmicu, a u tjednu prije utakmice dobili su i novog trenera.

Od početka se vidjelo tko je gazda na terenu i prije isteka desete minute vodili smo 6-1. Na poluvremenu je bilo 17-8 za našu drugu ekipu, a do kraja susreta razlika se nije puno mijenjala i završilo je 32-24 za MRK Sesvete 2. To je ujedno i treća pobjeda u petoj utakmici 2. HRL sjever za našu drugu ekipu, a treba uzeti u obzir da nas u drugom dijelu prosinca još očekuju tri odgođene utakmice. David Kocen je na najbolji mogući način opravdao poziv za nastup za prvu ekipu te je s 9 pogodaka bio najbolji strijelac utakmice. Odličan je bio i Patrik Gramnjak koji je zabio 7 pogodaka.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Matej Bošnjak; Fran Zadro 2, Ivan Cvetković 2, Ante Tomić 2, Marko Velić, Matej Jurić, Dino Hrnić 1, Patrik Gramnjak 7, Davor Gavrić 4, Vlado Raos 5, David Kocen 9, Luka Petej.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan