Druga ekipa je u nedjelju (10.2.) ugostila lidera 2. HRL sjever – MRK Čakovec. Prva polovica prvog poluvremena pripala je našim rukometašima koji su u nekoliko navrata imali 3 i 4 gola prednost. Ipak, do isteka 30 minute Čakovčani preuzimaju inicijativu i na kraju odlaze na odmor s golom prednosti. U drugom poluvremenu su gosti u nekoliko navrata imali tri gola prednosti, ali otpor mladih Sesvećana nisu uspjeli slomiti. U 58. minuti dolazimo do vodstva 36-35 preko Nikole Jelovčića, ali bodovi su u konačnici ipak otišli u Međimurje. Pogotkom Darija Hermana u zadnjoj sekundi postavljen je konačni rezultat – gosti su pobijedili 38-37. Nedostajalo je i malo sreće.

Iako ostaje žal za bod(ovima), treba čestitati našim rukometašima i treneru jer su pružili fantastičan otpor ekipi koja će vjerojatno iduće sezone igrati 1. HRL sjever.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Vilim Dumbović; Jakov Jelovčić 2, Fran Zadro 3, Luka Petej, Ante Tomić 2, Matej Jurić 1, Dino Hrnić 4, Patrik Gramnjak 3, Nikola Jelovičić 3, Vlado Raos 6, David Kocen 8, Davor Gavrić 3, Lorenc Ancić 2.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan