Četvrto kolo Premijer lige donijelo i drugo gostovanje ove sezone. Nakon pobjede u Poreču, bodove smo osvojili i u susjedstvu. Prvo poluvrijeme bilo je vrlo izjednačeno i praktički se igralo gol za gol prvih 30 minuta, a na odmor se otišlo s rezultatom 13-13. Gorica bolje otvara drugo poluvrijeme i koristi našu nemoć u napad – u 43. minuti rezultat je bio 21-16  za domaćina. U zadnjih 10 minuta ušli smo sa zaostatkom od šest golova (18-24), ali zatim je uslijedilo čudesnih 10 minuta u kojima je trener Dominiković postavio brzu vanjsku liniju BahtijarevićMršićEzgeta koja je uspjela probijati protivničku obranu te smo napravili seriju 9-1! Završilo je 27-25 u našu korist. Čestitke čitavoj ekipi na borbenosti bez koje ovakav povratak ne bi bio moguć! Listu strijelaca u našim redovima predvodio je Toni Ezgeta sa 6 golova!

Na prvom i drugom mjestu lige su Umag i Dubrava koji imaju 8 bodova, a zatim slijede naši rukometaši sa 6 bodova, dok je na četvrtom mjestu Poreč s 5 osvojenih bodova. U iduća dva kola igramo dvije domaće utakmice – protiv RK Spačve (20.10.) i GRK Varaždina (3.11.).

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (6), Ivan Panjan (4); Neven Grgurić 2, Mislav Šuker, Matej Semren, Marko Šehić 2, Toni Ezgeta 6, Lovro Šprem, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević 3, Marko Jurakić 2, Marko Mihaljević 3, Alen Šušnja 2, Vito Bahtijarević 4, Darko Mršić 1, Leon Strbad 2.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan