Nakon što je Poreč u subotu (2.3.) na domaćem terenu poražen od Spačve, jedino pobjeda protiv lidera prvenstva držala nas je u igri za Ligu za prvaka. To se nažalost nije dogodilo…

Dubrava je bolje ušla u dvoboj i u 8. minuti povela 6-3, a prednost od tri gola imala je do 18. minute (11-8). Nakon toga je uslijedila serija od četiri uzastopna pogotka naših rukometaša i mini preokret za vodstvo 12-11. Tu prednost smo sačuvali do odlaska na odmor (14-13). U nastavku smo igrali dobro prvih 10 minuta, a nakon toga je uslijedila crna rupa i povratka u utakmicu više nije bilo. Na vratima Dubrave razbranio se Dominik Marković, a naša obrana nije bila na razini kao u drugoj polovici prvog poluvremena. Dubrava je od 41. do 56. minute napravila seriju 9-2 i zasluženo došla do pobjede. Završilo je rezultatom 28-24 za domaći sastav. Najbolji strijelac utakmice sa 8 pogodaka bio je Luka Vinković, koji je dres Sesvete nosio u sezoni 2016./17.

Nakon 17. kola nalazimo se na 6. mjestu sa 16 osvojenih bodova, a Rudan Labin, naš idući protivnik, nalazi se na 7. mjestu sa bodom manje.

MRK Sesvete: Ivan Panjan (12), Marko Pranjić; Neven Grgurić 2, Mislav Šuker, Marko Mihaljević 3, Marko Šehić, Nikola Mirosavljević 1, Patrik Gramnjak, Marko Jurakić 2, Nikola Jelovčić, Darko Mršić 1, Vito Bahtijarević 4, Leon Strbad 7, Krešimir Krešić 2, Alen Šušnja 2.

Trener: Davor Dominiković

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan