Druga ekipa je u 7. kolu 2. HRL sjever gostovala u Dubravi, nakon što je tri kola pauzirala (utakmice su odgođene za prosinac) zbog sudjelovanja našeg vratara Marka Pranjića s juniorskom reprezentacijom rukometa na pijesku na OI mladih u Buenos Airesu. S obzirom da se Premijer liga nije igrala ovog vikenda (27./28.10.) te da nije bilo okupljanja juniorske i kadetske reprezentacije, oba trenera su iskoristila priliku da skinu nekoliko prvotimaca u susjedskom derbiju. Za našu drugu ekipu tako su zaigrali Ivan Panjan, Leon Strbad i Vito Bahtijarević, a za Dubravu 2 Dominik Marković, Ante Ivanković, Filip Turčić i Karpo Sirotić.

Rukometaši Davorina Štrleka utakmicu otvaraju na idealan način i u 9. minuti na semaforu stoji 6-1 za Sesvećane. Do kraja poluvremena povećali smo prednost za jedan gol (17-11) i mirno otišli na odmor. Pitanje pobjednika riješeno je početkom drugog poluvremena jer je vrlo brzo razlika bila i +9. Do kraja utakmice Dubravaši su malo smanjili svoj zaostatak te utakmica završava rezultatom 31-24 za našu drugu ekipu. Maestralan na golu bio je Ivan Panjan koji je skupio 16 obrana, a trojac Strbad – Bahtijarević – Gavrić zajedno je zabio 21 gol! Čestitke cijeloj momčadi na pobjedi i dečkima iz prve ekipe na profesionalnosti jer su odradili svoj dio posla kako se to od njih i očekuje.

Nakon četiri odigrane utakmice imamo dvije pobjede i dva poraza, a sve četiri utakmice odigrane su protiv ekipa iz gornjeg dijela ljestvice. Ljestvicu možete pogledati OVDJE.

MRK Sesvete: Ivan Panjan (16), Marko Pranjić, Matej Bošanjak; Fran Zadro 1, Ivan Cvetković 2, Ante Tomić, Marko Velić, Matej Jurić, Dino Hrnić 2, Patrik Gramnjak 2, Davor Gavrić 6, Vito Bahtijarević 7, Vlado Raos, David Kocen 3, Luka Petej, Leon Strbad 8.

Trener: Davorin Štrlek

Podijeli

Vezane vijesti

blog-grid

Sesvete – Rudar

blog-grid

Varaždin – Sesvete

blog-grid

Sesvete – Rudan